Το συγκρότημα
Το συγκρότημα ενοικιαζομένων διαμερισμάτων SEA AND SUN βρίσκεται 1km απο τον κέντρο της πόλης του Λουτρακίου, 100m απο το CASINO και μόνο 50m απο την παραλία.

Το συγκρότημα αποτελείται απο 5 ανεξάρτητα σπίτια που το καθένα αποτελείται απο ένα στούντιο 40m2 και μια διώροφη μαιζονέτα 70m2.

Στο στούντιο υπάρχει υπνοδωμάτιο, κουζίνα, WC και μπαλκόνι ενώ η μαιζονέτα αποτελείται απο δύο υπνοδωμάτια με εσωτερική σκάλα, δύο WC, μεγάλη κουζίνα και δύο μπαλκόνια.

Τα στούντιο και οι μαιζονέτες ειναι ευρύχωρα και μπορούν άνετα να φιλοξενήσουν ζευγάρια και οικογένειες με ένα μικρό παιδί αλλά και πολυμελείς οικογένειες.
Το Λουτράκι
Το Λουτράκι βρίσκεται στο βόρειο άκρο του Κορινθιακού κόλπου και είναι κτισμένο στους πρόποδες των Γερανείων κατά μήκος της παραλίας 4 χιλιομέτρων.

Κοσμοπολίτικο και μοναδικό θέρετρο που η κοντινή του απόσταση από την Αθήνα (μόνο 80 χιλ.), αλλά και από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Νότιας Ελλάδας (Επίδαυρος, Μυκήνες, Ακρόπολις, Σούνιο, Ολυμπία, Μυστράς κ.ά.), ο μοναδικός συνδυασμός κλιματολογικών συνθηκών και περιβάλλοντος, το μεσογειακό του κλίμα, οι πανέμορφες παραλίες του και το επιτραπέζιο φυσικό μεταλλικό νερό Λουτρακίου, συνθέτουν την εικόνα ενός μοναδικού τουριστικού προορισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες για την πόλη του Λουτρακίου... www.loutraki.gr
© 2008 - 2024 seaandsun.gr - All rights reserved.